2 Kasım 2010 Salı

Kemik Çerçeve


Ray-Ban
Marka, 70. yılı nedeniyle özel olarak ürettiği 'Altın Kaplama Ultra Gold' modelini Aralık 2007'de tüm dünya ile aynı anda Türkiye'de satışa sunmaya hazırlanıyor.

Persol
Johnny Depp, Jack Nicholson, Sharon Stone, Al Pacino ve Julia Roberts gibi ünlü isimlerin vazgeçemediği Persol'ün 2008 koleksiyonunda; geniş çerçeveli modelleri açık renkli camlarla bütünleşmiş.

Vogue
Bu yıl en iddialı gözlükler Vogue tarafından tasarlandı. Tasarımlarında minik parlak taşlar kullanan Vogue, büyük kemik gözlüklerin çerçeve kenarlarında ve sap birleşimlerinde de yoğun olarak parıltılı taşlara yer veriyor.

Dolce&Gabbana
Koleksiyonda; erkekler için sade ve köşeli tasarımlar dikkat çekerken, kadın modellerinin daha kıvrımlı ve daha seksi olduğu görülüyor.

D&G
2007/2008 koleksiyonunda; erkeksilik ve feminenlik öne çıkarılmış. Yüzü saran cesur modeller 70'lerden gelen esinti ile tasarlanırken, gözlük saplarına ve camların etrafına Swarovski kristaller yerleştirilmiş.

Versace
Çerçeve tonlarında; siyah, kahverengi, kaplumbağa kabuğu olarak bilinen turuncu-siyah karışımı ve bal rengi üzerine kullanılmış platin rengi dikkat çekiyor. Çerçeve saplarında ise Versace'nin Medusa logosu kullanılmış.

Burberry
Büyük, kalın ve geniş çerçeveler geçmişten esintileri hissettirirken, tüm modeller klasik bir tarzla tamamlanıyor. Burberry'nin ikonik kare tasarımı ise Swarovski kristalleri ile yeni bir boyut kazanıyor.

Ralph Lauren
Eski klasik görünümlerden ve klasik pilot modelinden, geniş biçimlere kadar uzanan bir dizi farklılaştırılmış tasarımla öne çıkan Ralph Lauren; cüretkarlık modasının öncülüğünü yapıyor.

Polo
Koleksiyon, 16 yeni modelden oluşuyor. Koleksiyonda zamana meydan okuyan Pilot' çerçevenin farklı versiyonları öne çıkıyor.

Prada
Koleksiyon; klasik tarzdan yenilikçi bir yoruma, küçük ve yuvarlak hatlı tasarımlardan aşırı büyük ve köşeli çizgilere uzanıyor.

Salvatore Ferragamo
Büyük yuvarlak lensli güneş gözlükleri, 50'li yıllardaki Hollywood starlarının cazibelerinden ilham alınarak dizayn edilmiş. Yüzü saran basit şekli, kişiye baştan çıkarıcı bir hava katıyor.

Donna Karan
Klasik retro tarzı, zarafet ve kararlı kişilik hatları, sadelik ve dişilikten oluşan tezatlar yeni koleksiyonun en dikkat çekici özellikleri.

DKNY
Markanın yeni koleksiyonu; dinamik, kullanışlı, metropolit yaşam tarzını vurgulayan seçkin bir tarz sunuyor. Koleksiyonda; geniş şekiller, karakteristik ve erkeksi tasarımlar öne çıkıyor.

http://www.sabah.com.tr

Hiç yorum yok: